Επισκευή κινητών τηλεφώνων - Smartphone Service

 

Στο iService αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιασδήποτε συσκευής κινητού τηλεφώνου.

Επειδή η ποικιλία και τα μοντέλα των τηλεφώνων είναι πλέον τεράστια, σε διάστημα μιας ημέρας από την παραγγελία διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ για οποιοδήποτε smartphone  και κινητό τηλέφωνο.

Έτσι, ο συνδυασμός ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών και απαραίτητης τεχνογνωσίας που παρέχει η τεχνική ομάδα μας, κάνουν το iService κατάλληλο προορισμό για οποιοδήποτε πρόβλημα του κινητού σας τηλεφώνου.

Όσο για το κόστος, δεν θα βρείτε πιο ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητα εργασίας και υλικών που σας παρέχουμε.

Η διαδικασία μας:

 • Παραλαβή της συσκευής και πλήρης έλεγχος για τον εντοπισμό της βλάβης
 • Επιβεβαίωση βλάβης και ενημέρωση τελικού κόστους επισκευής
 • Παραγγελία ανταλλακτικού
 • Επισκευή με OEM ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας
 • Δοκιμή του καινούργιου ανταλλακτικού για τη σωστή λειτουργία του
 • Πλήρης έλεγχος καλής λειτουργίας της συσκευής
 • Ενημέρωση ως προς την ετοιμότητα και παράδοση της συσκευής
 • Επιστροφή συσκευής και παλαιών ανταλλακτικών

Επισκευή Smartphone

  Επισκευή κινητών τηλεφώνων - Smartphone Service || iPhone, Samsung, HTC, Nokia, LG, Sony, Huawei, Blackberry

Σε περίπτωση που έσπασε η οθόνη του κινητού σας ή δεν λειτουργεί πλέον, πραγματοποιούμε τον έλεγχο της συσκευής σας και αφού σας ενημερώσουμε για το κόστος, προβαίνουμε σε άμεση παραγγελία του κατάλληλου ανταλλακτικού έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χρησιμοποιώντας πάντα ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας σας παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα εργασίας που διαρκεί στο χρόνο.

Μετά την αλλαγή η συσκευή σας δεν θα διαφέρει σε τίποτα από μια καινούργια. Όσο για το κόστος, δεν θα βρείτε πιο ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητα εργασίας και υλικών που σας παρέχουμε. 

Σε αρκετά κινητά η Οθόνη (LCD) και ο Μηχανισμός Αφής (Touch - Digitizer) είναι συγκολλημένα μεταξύ τους, κατά τέτοιο τρόπο, που είναι αδύνατον να ξεχωρίσει το ένα από το άλλο. Συνεπώς εάν χαλάσει η Οθόνη, αναγκαστικά θα πρέπει να αντικατασταθεί και το Touch, και το αντίστροφο.

Σε κάποια όμως πρόκειται για δύο διαφορετικά ανταλλακτικά. Σε περίπτωση λοιπόν που χαλάσει ο μηχανισμός της αφής και η οθόνη συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, τότε θα αντικαταστήσουμε μόνο το Digitizer.

 • Δεν ακούτε καθόλου το συνομιλητή σας ή τον ακούτε σε χαμηλή ένταση
 • Ο ήχος είναι χαμηλός, με διακοπές ή παράσιτα

Αν διαπιστώσετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα, τότε πιθανότατα θα πρέπει να αντικατασταθεί το ακουστικό του κινητού σας.

Δεν έχετε παρά να στείλετε ή να φέρετε οι ίδιοι το κινητό σας στο κατάστημά μας για την άμεση επιδιόρθωση του με ένα γνήσιο, ολοκαίνουργιο ανταλλακτικό.

Αν η μπαταρία του spartphone σας δεν φορτίζει καλά, έχει μικρή διάρκεια ή το κινητό κάνει επανεκκίνηση ξαφνικά, τότε η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση.

Σε διάστημα μίας ημέρας από την παραγγελία διαθέτουμε ολοκαίνουργια, γνήσια μπαταρία, την οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα, ενώ παρέχουμε εγγύηση 2 ετών για την συγκεκριμένη επισκευή.

Αν είχατε την ατυχία να βραχεί το κινητό σας,  το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το απενεργοποίησετε και να το φέρετε το συντομότερο δυνατόν στο χώρο μας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες για τη διάσωσή του.

Ακόμη και αν φαίνεται ότι λειτουργεί αρχικά, υπάρχει ο κίνδυνος οξείδωσης της μητρικής πλακέτας και των κυκλωμάτων της, που αποτελεί ζημιά σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Γι΄αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας για την αφαίρεση της υγρασίας από το κινητό σας και την επισκευή του.

Με τον καιρό και τη συνεχή χρήση του κινητού, είναι λογικό κάποιο από τα κουμπιά μπορεί να φθαρεί και να μην λειτουργεί.  Η φθορά αυτή μπορεί να είναι φυσιολογική, μπορεί όμως και να είναι αποτέλεσμα κάποιου χτυπήματος ή πτώσης της συσκευής.

Πραγματοποιούμε τον έλεγχο της συσκευής σας, σας ενημερώνουμε για το κόστος και προβαίνουμε σε άμεση παραγγελία του κατάλληλου ανταλλακτικού έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χρησιμοποιώντας πάντα καινούργια ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας σας παρέχουμε εγγυημένη εργασία που διαρκεί στο χρόνο. Όσο για το κόστος, δεν θα βρείτε πιο ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητα εργασίας και υλικών που σας παρέχουμε.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην μητρική πλακέτα του κινητού σας, τα περισσότερα καταστήματα θα σας πουν ότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και πρέπει να αγοράσετε άλλο κινητό.

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί του iService θα ανοίξουν το smartphone σας και θα ελέγξουν προσεκτικά το κάθε chip μέχρι να εντοπίσουν την βλάβη και  αφού σας ενημερώσουν για το κόστος θα προχωρήσουν στην επισκευή.

Το 90% των βλαβών πλακέτας που έχουμε αναλάβει έχουν λυθεί και οι συσκευές έχουν επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Το κόστος της επισκευής πλακέτας εξαρτάται από το είδος και την έκταση της βλάβης.

Έχει σταματήσει να λειτουργεί η δόνηση στο κινητού σας;

Ο μηχανισμός της δόνησης (vibrator motor) είναι ένα εξάρτημα το οποίο πιθανότατα έχει υποστεί ζημιά είτε από φυσιολογική φθορά είτε από κάποιο χτύπημα ή πτώση της συσκευής, όπως είναι πιθανό να συμβεί με κάθε μηχανισμό και εξάρτημα της συσκευής σας.

Αν το κινητό σας δεν αναγνωρίζει πια την κάρτα SIM, τότε είτε ο αναγνώστης κάρτας sim του smartphone σου έχει χαλάσει, είτε το card sim case, το εξάρτημα δηλαδή που τοποθετείται η κάρτα sim μέσα στο κινητό.

Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να επιδιορθώσουμε τη βλάβη.

Επειδή το Smartphone σας είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό κινητό, η χρήση της κάμερας είναι πλέον βασική λειτουργία.

Σε περίπτωση που  η κάμερα δεν λειτουργεί, ή η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει ή, ακόμα κι αν ανοίγει οι φωτογραφίες δεν έχουν πλέον καλή ποιότητα, τότε θα πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή της κάμερας του.

Δεν έχετε παρά να φέρετε το κινητό σας στο κατάστημά μας και οι τεχνικοί θα φροντίσουν να επισκευάσουν άμεσα την βλάβη είτε πρόκειται για την μπροστά είτε για την πίσω κάμερα του κινητού σας.

Το κινητό διαθέτει αισθητήρες οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε ένα εξάρτημα του κινητού που ονομάζεται sensor cable.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ο αισθητήρας απόστασης, ο οποίος απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας, ο αισθητήρας φωτεινότητας, που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και δίνει σήμα για αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης και αρκετοί ακόμη αισθητήρες ανάλογα με το κινητό.

Σε περίπτωση που η οθόνη παραμένει ανοιχτή όταν μιλάτε, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί το συγκεκριμένο εξάρτημα.
Η κεντρική υποδοχή φόρτισης και δεδομένων θέλει αντικατάσταση όταν:
 • Η συσκευή δεν φορτίζει
 • Δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή
 • Έχει σπάσει
 • Δεν κουμπώνει σωστά το καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Η ομάδα του iService είναι στη διάθεση σας, να παραλάβει και να επισκευάσει άμεσα και κυρίως οικονομικά το κινητό σας.